Heeft u vragen over hoogbegaafdheid of pesten?

Fijn dat u hulp bent gaan zoeken! Ik help u graag op weg met een (gratis) adviserend gesprek. Naar aanleiding van het gesprek kunnen we samen bepalen waar u hulpvraag ligt. Dit kan zijn meekijken in de klas of op uw (zorg-/sport) locatie, persoonlijke bijscholing, of maatwerk trajecten bij grotere problematiek.

Tijden de eerste gesprekken zullen we samen uw hulpvraag formuleren, daarna zal ik u een advies geven over het traject wat ik u kan bieden.

Persoonlijke benadering, een luisterend oor, maatwerk, respect en plezier zijn mijn handelsmerk.

wat kan ik u bieden?

Mijn specialisatie ligt op het gebied van didactisch onderzoek van kinderen en jongeren bij vermoeden van een ontwikkelingsvoorsprong of na een aangetoonde IQ test. Doortoetsen en aansluitend een werkbaar plan maken op maat, waar iedereen zich in kan vinden.

Ook persoonlijke begeleiding van leerkracht en kind behoort tot de mogelijkheden. Een signaleringsonderzoek in de klas kan plaatsvinden bij vermoeden van meer begaafde kinderen in de klas. Ook voor het opzetten van een plusklas of advies bij het opstellen van beleid kunt u bij mij terecht.

Op het gebied van sociale weerbaarheid kan ik specifieke trainingen aanbieden, zoals ‘Omgaan met elkaar’ en ‘Sta sterk op School’. Dit zijn beiden klas interventies voor groepen waar gedragsproblematiek speelt. Ook meedenken en opzetten van het anti-pest beleid behoort tot de mogelijkheden.

Workshops/studiedagen

Heeft u interesse in een workshop tijdens een studiedag?  Dan kunnen we samen iets moois opzetten, wat past bij het thema van uw studiedag. Er is veel mogelijk; van een enkele workshop tot een op maat gemaakt dagdeel. Dit kan zowel op het gebied van hoogbegaafdheid als over sociale weerbaarheid.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!

Het lokaal Sportakkoord

Als trainer van het Steunpunt Omgaan met Pesten kan ik kaderavonden organiseren. Deze kaderavonden zijn bedoeld voor sportclubs in het kader van Veilige Sport. Lees hier meer.

Deze kaderavonden komen voort uit het Landelijk Lokaal Sportakkoord.

Het lokaal sportakkoord houdt in dat partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente lokaal met elkaar afspreken hoe zij in hun eigen sport de bewegingsambities kunnen bereiken. Met het lokale sportakkoord kun je gezamenlijk de sport en jouw sportclub op sociaal gebied sterker maken!

Informeer naar het Lokaal Sportakkoord bij uw gemeente!